Відомий російський продюсер, чоловік популярної співачки Валерії Йосиф Пригожин поділився зі своїми шанувальниками в мережі свіжим відео. На цей раз Пригожин показав, як вперше за 4 місяці опинився в салоні пасажирського літака разом зі своєю дружиною. На парочці були одягнені медичні маски.

Про це стало відомо завдяки новій публікацій Пригожина в мережі Instagram.

"Забуті відчуття. Перший політ за 4 місяці", - підписав публікацію Йосиф Пригожин, а також додав тег з профілем Валерії.

Варто зазначити, що підписники продюсера почали активно коментувати публікацію, а саме відео вже набрало понад 78 тисяч переглядів: "Як би мені теж хотілося з зірками в одному літаку)"; "Щасливого відпочинку"; "Кому вони потрібні зі своїми концертами, Валерія вже в минулому."; "Вдалого польоту!".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Йосип Пригожин, фото YouTube
Йосип Пригожин, фото YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий російський співак, фронтмен гурту "Ленінград" Сергій Шнуров відреагував на висловлювання співачки Валерії, яка заявила, що він просить допомоги для шоу-бізнесу, зазначивши, що музикант, мовляв, швидко "перевзувся". Про це Шнуров написав на сторінці у соціальній мережі Instagram.

Музикант вирішив відповісти у невластивому йому стилі, а саме в прозі. Шнуров заявив, що Валерії з чоловіком потрібна лікарська допомога, а от люди мають потребу в роботі і цієї позиції він дотримується чітко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Валерія розповіла про холодну війну зі Шнуровим.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Валерії Пригожин погрожує Шнурову.

Знай.uа писав, пафосна Валерія приголомшила фанатів молодим обличчям.