Сандальна російська співачка Лоліта Мілявська, яка наразі перебуває на карантині через коронавірус та лише іноді "виходить" в люди, оприлюднила відео, на якому презентувала усім свою нову зачіску.

Даний ролик з'явився на Instagram-сторінці артистки, де вона вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

Так, на кадрах Лоліта розповіла, що вона вирішила позбутися свого довгого волосся, замінивши його на коротке, а також зізналася що тепер вона схожа на не менш скандальну знаменитість Ольгу Бузову.

Лоліта, фото з вільних джерел
Лоліта, фото з вільних джерел

"Хочу презентувати вам свій новий образ, і я думаю, що це любов до труни. Саме завдяки цій молодій людині я виглядаю просто ах*єно. Це крути молодий чоловік із золотими руками. Тепер я веду себе як Ольга Бузова", - сказала вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зауважити, що мова йде про відомого російського стиліста Олексія Осіпчука, який і змінив образ Лоліти, а точніше змінив зачіску.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також "Знай.ua" писав, що Підстаркувата Лоліта не витримала та показала свою шкуру – "Дуже люблю"