Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, де він активно займався спортом, ще й шанувальників до цього привчав.

А в цей раз Іраклі показав в Instagram кілька кадрів свого нового захоплення. На знімках красень зображений у костюмі для плавання, мабуть, він як раз вибрався з води, бо весь вологий. Холостяк гарно позує на камеру, але не дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Макацарія написав: "останнім часом почав активно займатися плаванням. Є варіанти чому?". Захоплені фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію холостяка, засипає компліментами і схвальними коментарями.

Коментарі під постом Макацарія

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.