Відомий співак, фронтмен гурту "Uma2rman" Володимир Кристовський заявив, що до його будинку забралися злодії. Невідомі нібито проникли в котедж і розкрили сейф для зброї.

За словами музиканта, інцидент стався в котеджному селищі Едем в підмосковних Хімках, поки він з родиною був на дачі. Музикант продемонстрував наслідки вторгнення зловмисників.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Володимира в мережі Instagram.

Публікація Володимира Кристовського, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Кристовського, скріншот: Instagram

Він зазначив, що злодії залізли в будинок через вікно і зламали сейф для зброї, думаючи, що там лежать гроші і коштовності. При цьому гвинтівки вони не взяли. Кристовський додав, що зловмисники не встигли майже нічого вкрасти, "мабуть, їх злякали".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Також про візит злодіїв до будинку музиканта пише Telegram-канал Life Shot, повідомляючи, що невідомі були змушені піти майже з порожніми руками. Всередині сховища не виявилося ані грошей, ані коштовностей. Там лежали одні мисливські рушниці. У підсумку злодії поцупили кілька прикрас дружини Кристовського, які лежали на видному місці в будинку, і покинули котедж. Зараз пошуками грабіжників займається поліція.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Тернопільщині у пенсіонерки випатрали скриньку, але злодії-лузери пішли недалеко - "Поверніть, що мені дід дарував".

Як повідомляв Знай.uа у Києві банду злодійок ромської національності спіймали на гарячому, копи розводять руками - "Не маємо права".

Знай.uа писав, у Києві промишляє сімейка злодіїв, нікого не бояться, - обібрали 70-річну бабусю посеред вулиці.