Наташка Горова – 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала забавні фото з подорожі до Одеси з загадковим красенем.

Схоже, дівчина не сумує на карантині, вона, судячи з фото, вирушила в подорож до Одеси, і не одна, а в компанії симпатичного хлопця, ім'я якого не називає. У підписі до публікації Горова написала: "Вранці в четвер ти сказав "а чому ні?", а на наступний день ми вже мчали в Одесу. Ми відклали наш ~to do list~ і віддалися емоціям – зробили музику голосніше, багато танцювали і гуляли по нічній Одесі. Місто красивих людей і приємної атмосфери, в який, безумовно, хочеться повернутися", - розповіла дівчина про свою подорож.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.