Відома українська телеведуча і журналістка Анна Тесленко, більш відома, як Ахава, опублікувала вогненний пост в своєму Instagram. На фото телеведуча на пляжі, без верху купальника. Її чарівну груди прикривають тільки її маленькі долоні. “Кудись зі стрічки випарувалися фотки цицьок”, написала Ахава. І їй вдалося це виправити.

Опис до фото не менш вогняний. Крім “цицьок”, Ахава також заявила, що “випарувалися і відео спортивних трюків і промежини, замаскованих під присідання”. “Раніше мені здавалося, що якщо я зустріну якихось блогерш, в обличчя я їх не впізнаю, але варто їм нагнутися...”, продовжує палити напалмом Ганна.

Однак, як вважає Ахава, все це дарма. Все одно “напроситися в ресторан не вийде, тому що все закрито”. “Travel-блогерши можуть два місяці не голити ноги, бо вилетіти реально тільки в супермаркет”, пише Тесленко. При цьому вона заявляє, що їй подобається ця ситуація, оскільки саме зараз на “перший план виходять мізки, а не цицьки”.

В коментарях були як захоплені, так і засуджують відгуки. Деякі вважали, що фотографія - перебір з відвертістю.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.