Популярна українська виконавиця і фронтвумен гурту Onuka Наталія Жижченко поділилась із шанувальниками деталями стосунків. Так, співачка та її чоловік, лідер гурту The Maneken Євген Філатов зазвичай не афішують свої стосунки, але бувають моменти, про які нереально мовчати.

Про це зірка написала в соціальній мережі facebook, опублікувавши трепетні фото з коханим.

"Всесвіт має свій план. Так сталось, що за останні місяці, події особистого життя переважили всі інші приводи та новини. Що ж? Особисте справді цікавить. І хоча я впевнена, що «щастя любить тишу», наша історія знана. 4 роки тому вона отримала нове продовження, розпочалася чергова цікава, непередбачувана і захоплююча глава нашого життєпису", - поділилася Onuka.

За словами зірки, стосунки - це не про фото в мережі та гучні заголовки, стосунки - це про працю. Двох людей. Щодня. Народна мудрість тлумачить, що «друг пізнається в біді, а жінка в бідності». Вона підтримує ці слова на всі сто.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Переживаючи сумісні злети та падіння, ми стаємо ще ближчими і продовжуємо творити нашу сумісну із Евгений Филатов (Eugene Filatov) історію, моментами якої, все ж таки, хочеться поділитися. I'm sorry I could not freeze time", - підсумувала знаменитість.

Onuka, фото facebook
Onuka, фото facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, непороджена донька Кеті Перрі показала світу середній палець з утроби.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна зірка "Від пацанки до панянки" оголосила про вагітність, озвучено стать малюка і батько.

Також портал Знай.uа писав, що Жади з "Клона" засвітила вагітний животик, як виглядають діти красуні.