Відома українська телеведуча та співачка Оля Цибульська зізналася, чи прискіплива вона до своєї зовнішності та чи хотілося їй щось змінити в собі.

Зірка розповіла Знай.ua, чому зовнішність не має велике значення у шоубізнесі, але жінці треба завжди виглядати сексуально та привабливо.

Оля Цибульська, фото з архіву співачки
Оля Цибульська, фото з архіву співачки

"Колись я думала, що у мене для шоубізу завеликий ніс і замалий бюст, - зізналася телеведуча. - Виявилось, розмір тут не має значення. Має значення твердість. Характеру і цілей".

За словами Цибульської, вона змалку хотіла бути артисткою, тому фарбуватися та знайомитися з жіночими засобами краси почала ще маленькою. Вона впевнена, що жінці завжди варто виглядати чарівною.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Мама щедро ділилась усім (косметикою - ред.) з ранніх часів. На фотках, де мені два, я з зачіскою, помадними губами і в кліпсах. Життя навчило, що ти завжди маєш бути сексі, бо невідомо, в якому ряду супермаркету зустрінеш колишнього. А треба, щоб він побачив і намочив газон", - зазначила співачка.

Оля Цибульська, фото: Instagram співачки
Оля Цибульська, фото: Instagram співачки

Також зірка розповіла про свій щоденний догляд.

"Я обожнюю креми, - сказала вона. - В мене їх штук 20! Скуповую в різних куточках світу і комбіную. Шкіра жінки, як шкіра ящірки - змінює свої вподобання. Щоб не злізла - прислухаюсь (сміється)".

Оля додала, що без спеціального крему для тіла не змогла б обійтися. До речі, його їй привозять з Нью-Йорку.

"Він пахне дуже сексі, і тіло від нього шовкове. Клеопатра б не пережила", - впевнена співачка.

Крім того, Оля зізналася, що обожнює маски для домашнього використання. Це її найулюбленіші б'юті-продукти на всі випадки.

"Бо фраза "Я нанесла маску" дає тобі законний час зупинитись, прилягти і з коника перетворитись на кицю", - пояснила співачка.

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська показала фото з ніжними пухкенькими щічками і замилувала фанів.

Також Знай.ua повідомляв, як пишногруда модель Міла Кузнєцова зважилася на екстремальний вчинок у житті.

Раніше Міла Кузнєцова розповіла Знай.uа, коли перший раз одягла бюстгальтер і чому не змогла носити його довше двох годин.