Красуня Емілі Ратаковскі вчергове збудила не лише своїх підписників, але й звичайних американців. Модель виклала дві фотографії, на якій вона вбрана у красивий, проте абсолютно прозорий одяг у дрібні квіти, який жодним чином не приховує її білизну.

Світлину зірка підписала так: “Хто вона?” Це запитання описує вираз обличчя людей, повз столики яких проходить Емілі на фото.

Здивування, впізнання, нерозуміння і навіть осуд можна побачити на обличчях людей, які просто насолоджувались своїми напоями і їжею, і зовсім не очікували, що поруч з ними пройде світова зірка практично в самій спідній білизні.

Емілі Ратаковскі - одна із найпопулярніших моделей сучасності. Окрім цього зірка активно знімається у кіно, а ще не боїться обговорювати соціополітичні теми. Так, вона нещодавно очолила розмову про те як статус, соціальний, культурний тощо, впливає на самооцінку людини. До того ж, Емілі не боїться ділитися зі своїми підписниками думками про соціалізм і цитатами Анжели Девіс.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Емілі Ратаковскі влаштувала сексі-похід лише в бікіні і затьмарила красу природи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Емілі Ратаковскі зробила приємно чоловікові просто перед камерою, на його місці мріє бути кожен.

Також Знай.ua писав, що Дуже короткий топ Ратаковскі показав світу її величезні груди: фото 18+.