Скандальна мексиканка Кассандра Сьєнега поділилась черговими провокативними фотографіями, які нікого не залишать спокійними.

Відповідні світлини були опубліковані на її сторінці в Instagram

Мексиканська модель, зірка Playboy Кассандра Сьєнега, відома в певних колах як CJ Sparxx, виклала нову серію фотографій на своїй персональній сторінці у мережі Instagram. На фотографіях жінка сидить біля басейну і засмагає. На ній відвертий купальник, який практично нічого не приховує - складається враження, що моделі краще було б повністю роздягатися. Проте сам купальник - надзвичайно красивий, на ньому зображено галактику з зірками і хмарками. Так і хочеться вивчати астрономію, розглядаючи спокусливі форми моделі.

Зірка підписала цю фотографію доволі загадково: “чисті вайби єдинорога”. Купальник не має зображень єдинорогів, поруч із мексиканкою немає жодних єдинорогів, та і взагалі, єдинорогів не існує в живій природі. Підписники не запитували про єдинорогів, а ставили сердечки і писали коментарі природній красі Кассандри Сьєнеги.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Модель Playboy, зірка ММА і фітнес-тренер, - російська Кардашьян показала найгарячішу подружку

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська легкоатлетка влаштовує чоловікам відверті провокації в стилі Playboy.