Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла прозору еротичну білизну чорного кольору, засвітивши масивні форми. Завдяки тому, що красуня стоїть перед дзеркалом, фігуру Ани численним шанувальникам пощастило розглянути відразу з двох сторін.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів у Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або і зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.