Відома американська співачка Кеті Перрі, доволі важко переживала розлучення с з голлівудським кіноактором Орландо Блумом у 2017 році. Дівчина зізналася, що тривалий час через кризу в стосунках, жила з думками про суїцид. Знаменитість часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. І навіть на карантині знялася вагітною в новому кліпі, який вже презентувала публіці.

Джерело: інтерв’ю для видання “The Sun”.

Дівчина познайомилась з актором у 2016 році під час церемонії “Золотий глобус”, а вже у 2017 році закохані заявили про розлучення після інформації щодо зради чоловіка. Ба більше, Кеті була також засмучена через провал її нового альбому Witness. Зокрема, це була перша невдача у творчій кар’єрі дівчини. Усі проблеми в доволі короткий проміжок часу були причиною виникнення думок про самогубство.

Кеті зауважила, що продовжити жити їй допомогла віра в Бога. Аби фани не хвилювались, дівчина зауважила, що сьогодні вона почувається доволі добре. Крім того, дівчина з її бойфрендом очікують на народження доньки.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ненароджена дочка Кеті Перрі показала світу середній палець з утроби.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кеті Перрі чекає первістка від Орландо Блума, ніжне відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома співачка Кеті Перрі втратила свідомість просто на вулиці, задерши ноги догори.