Ведуча проекту "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова розкрила подробиці розставання з чоловіком. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Ми більше не разом. Це була красива історія, яка швидко підійшла до кінця. Я дякую цій людині за все, що ми пережили разом. Але в будь-якому випадку потрібно вибирати себе. І скажу вам, що зараз я щаслива".

За словами Юлії Панкової, рішення про розлучення було зваженим, прийнятим не на емоціях і не похапцем.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

"Це рішення було спільним, – поділилася журналістка з Новим каналом. – Зі свого боку можу сказати, що воно було дуже зваженим і раціональним. Все гарненько обдумала, зважила – і вирішила йти далі по життю без цієї людини".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ведуча "Ревізора" також зазначила, що вони з чоловіком розлучилися мирно, без скандалів і публічних звинувачень.

"Ми дуже благородно розлучилися, по-людськи, добре, – наголосила Юлія. – Ми добровільно вступили у відносини і так само свідомо з них вийшли".

Також Юля пояснила, що означали її слова "… зараз я щаслива" в Instagram. Адже преса і шанувальники могли інтерпретувати цю фразу, як натяк на нові відносини.

"Стан мого щастя не залежить від того, є зі мною людина, чи ні, – прокоментувала ведуча Нового каналу. – Я просто радію життю, радію літу… У мене немає ніякої депресії, смутку з цього приводу. Так, була якась печаль, але вона пройшла. І зараз я дуже щаслива. Хоча моє серце вільно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася улюбленим рецептом салату.

Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова поділилася швидкими рецептами брускет для пікніка.

Також Знай. ua писав, що ревізор Юлія Панкова поділилася лайфхаком.