35-річна українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль взяла участь у розважальному проекті "Хто зверху?".

Найяскравіша зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль виховує сина Веніаміна, який з'явився в шлюбі з музичним продюсером Євгеном Огіром. Після смерті чоловіка співачка не лише вистояла в складних життєвих ситуаціях, але і продовжила творчий шлях. Вийти з депресії і йти далі допоміг зірці саме син. Сьогодні Кароль є однією з успішних зірок, за особистим життям якої стежать як журналісти, так і безліч шанувальників.

Напередодні на одній з фан-сторінок Тіни з'явилася фотографія, на якій співачка відображена в зеленій сукні. У підписі до фото повідомляється, що Кароль взяла участь у зйомках шоу "Хто з верху?". Зазначається, що випуск програми варто очікувати вже цієї осені на "Новому каналі".

Шанувальники Тіни Кароль активно обговорюють образ Тіни і не тільки. Зокрема, фанати припускають, на що готова піти співачка заради перемоги жіночої команди, як буде вести себе Тіна під час популярного шоу, і чи зрещтою, є у неї корисливий мотив для зйомок.

"О, Тіна схоже скупила всі сукні цієї моделі",
"Як довго я чекала її участі саме в цьому шоу",
"Чекаємо круті жарти про DB",
"А там випадково в команді хлопчиків Данчика не буде? Ось реально було б забійно !!!"
"Як же я довго цього чекала",
"От так сюрприз"
"Нічого собі як вони її вмовили?", - коментують шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла принадами на очах мільйонів

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала гарячі кадри з концерту в Одесі