Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла яскраве міні-бікіні кольору фуксії зі зміїним принтом, ніжачись у маленького водоспаду і тропічних рослин. Для додання кадру більшої сексуальності красуня грайливо розв'язала шнурочку на топі, засвітивши величезні груди і тонку талію.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів у Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або і зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.