Одна з найвідоміших бразильських моделей, ангел Victoria’s Secret Жизель Олівейра частенько радує своїх шанувальників не тільки новими фотосесіями на авторитетних подіумах, але і в соціальних мережах дівчина теж встигає похвалитися ідеальною фігурою і яскравими кадрами.

Так, буквально днями зірка Victoria’s Secret поділилася в мережі Instagram порцією мокрих фото, модель також додала короткий відеоролик.

останнім часом так повелося, що зірки після карантину намагаються не підписувати нові публікації, адже багато хто вже втомилися від усіх мотиваційних промов, і Жизель дуже тонко відчуває дані настрою — вона просто смайлик поставила у вигляді морської хвилі. Буквально за кілька годин публікація набрала близько 16 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами.

Жизель Олівейра, фото: Instagram
Жизель Олівейра, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Жизель Олівейра, фото: Instagram
Жизель Олівейра, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що відома південнокорейська модель Кім Лі, яку прозвали корейською Кардашьян за її пишні форми обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до речі, більше 500 тис. фоловерів, показала інтимне відео, де позувала в дуже спокусливому еротичному вбранні, засвітивши пишні форми. Так, красуня сиділа на ліжку в спальні, зазначивши місцезнаходження, як "дитячий майданчик Сатани".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запах космосу: NASA випустить парфуми з ароматом всесвіту.

Як повідомляв Знай.uа Кива листувався з "Яною Блядінськой" прямо в Раді: витратив на неї 16 тисяч.

Знай.uа писав, екссолістка гурту "NikitA" розкрила халатик і підкорила голими принадами: "Частіше гарчати".