Відома українська фото - і фітнес-модель Євгенія Мосієнко обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина приміряла яскраве міні-бікіні червоного кольору в домашній обстановці і навіть надала фанатам право вибору. Вона запитала про те, яке фото вийшло краще – 1 або 2.

Мініатюрне білизна складалося з тонких стрічок і бантиків на грудях і інтимному місці.

Відверті кадри для Жені - не новинка. У моделі понад 1,4 мільйона фоловерів в Instagram. Спортсменка часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як вона качає сідниці або сталевий прес.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних фанатів по всьому світу і змушують ворогів заздрити.

"Вуса видно", "Хіба можна вибрати 😍 і те і інше, можна без хліба", "Не фонтан, але бризки є", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фитнес-модель Ана Чері в невидимих трусиках підставила пружний горішок сонця.

Як повідомляв Знай. ua, фитнес-модель Ана Чері прикрила засмаглі форми лише блискучою пародією на бікіні.

Також Знай. ua писав, що мокра фітнес-модель Ана Чері уместила тілеса у вузький купальник.