32-річний актор Михайло Казаков, який прославився завдяки ролі Іллі Полежайкіна в серіалі "Татусеві доньки", опинився в реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Артист настільки захопився фотографуванням навколишніх краєвидів з висоти п'ятиповерхового будинку, що не помітив, як наблизився на небезпечну відстань до краю даху і зірвався вниз.

На щастя Михайла швидко знайшли небайдужі очевидці і викликали швидку допомогу. Його відвезли в реанімаційне відділення лікарні Твері, де в останні роки актор проживає разом з дружиною і сином.

Зараз зірка "Татусеві доньок" знаходиться в палаті інтенсивної терапії. У нього складні переломи обох ніг. За прогнозом лікарів, Михайлу доведеться провести в лікарні щонайменше шість місяців. Потім йому видадуть милиці, за допомогою яких він зможе пересуватися без сторонньої допомоги.

Татусеві доньки, фото Іnstagram
Татусеві доньки, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Михайло вже поділився в Instagram кадрами, зробленими в лікарні.

"Ласкаво прошу в мій новий світ!" - підписав знімки актор.

Користувачі соцмережі бажають кумиру якнайшвидшого одужання: "Михайло, бажаю вам якнайшвидшого одужання і легкої реабілітації! Не падайте духом, все буде добре!"; "Міша, тримайся, скоріше одужуй"; "Висловлюю вам слова підтримки! Переживемо і цю неприємність! Тримайтеся!".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Татусеві доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Як повідомляв портал Знай.ua, старшенька з "Татусевих доньок" попалася в мережі одіозного актора: спав п'яний у чужому авто і бив колишню.

Також портал Знай.ua писав, що "татова донька" Мельникова показала синочка, приховувала цілих п'ять років.