Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кадром, прохолоджуючись спекотним літнім днем під тінистими деревами в сорочці яскраво-помаранчевого кольору. Так, артист вирішив видати три головних правила життя, а також заінтригував численних шанувальників прем'єрою кліпу на пісню "Фото на пам’ять".

Три простих правила: 1. Якщо тебе не люблять — НЕ ВИПРОШУЙ ЛЮБОВ. 2. Якщо тобі не вірять — НЕ ВИПРАВДОВУЙСЯ. 3. Якщо тебе не цінують — НЕ ДОВОДЬ. 💍!і все налагодиться!💍 . PS Завтра прем'єра відео, love story на «Фото на пам’ять»📸❤️ поділився думками Козловський

Фолловери взялися коментувати: "Ти ще худіший став, ніж до карантину!😂", "Тобі іде цей колір)😉💛", "Золоті правила 🤩👍🌈🙌😊🔥😍!!!)))", "Цікаво–цікаво😊 буду чекати)", "Красунчик💋💋💋", "Хороші слова👏👏👏 чекаємо прем'єру🤗🙌💖", "згодна з кожним словом!🙌", "Найкращий і улюблений мій Віталечка 💕💕💕".

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віталій Козловський похвалився новим кадром, прохолоджуючись спекотним літнім днем досить незвичайним чином. Так, артист вирішив скупатися у водоймі просто в одязі, примірявши джинси та білу футболку. Потім мокрий Віталій продемонстрував спортивне тіло, яке просвічувалось крізь вбрання і пожартував, що живіт після самоізоляції йому довелося втягувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.