Студія "Квартал 95" розпочала зйомку циклу серіалів для каналу "Україна".

Так, днями у Києві стартували зйомки першої комедійної мелодрами з чотирьох, які заплановані на 2020 рік - фільму "18-річний олігарх".

За традицією в перший знімальний день після першого відзнятого кадру режисер разом з членами групи розбили на щастя тарілку.

У центрі сюжету - життя 45-річного олігарха, яке руйнується в одну мить, коли він дізнається про зраду дружини і серйозні проблеми зі здоров'ям. Головний герой вирішує передати свою компанію, а заодно і майно, позашлюбній 18-річній доньці. Однак, на бізнесмена чекають "невеликі" перепони - зі своєю донькою він досі не знайомий, і живе вона у глухому селі. Так виходить, що у головного героя є всього місяць, щоб знайти спільну мову з донькою і зберегти компанію, яку вже хочуть привласнити його ж бізнес-партнери.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Ідея цього серіалу з'явилася три роки тому, а на написання сценарію пішло близько чотирьох місяців", - розповідає сценарист Олександр Щур (був одним з авторів сценарію комедії «Я, ти, він, вона»).

Головні ролі в проекті виконують Іван Оганесян та Ірина Гришак. Також в серіалі грають Лілія Ребрик, Катерина Гулякова, Дмитро Сарансков та інші. Зйомки 4-серійного фільму пройдуть в липні в Києві та Київській області.

"Київ – одне з моїх улюблених міст, і мені завжди подобається тут зніматися. А коли я ще прочитав такий цікавий сценарій і дізнався, що буду грати такого яскравого, у чомусь епатажного навіть героя, зацікавився ще більше", - каже актор Іван Оганесян, який спеціально для нової ролі змінив імідж і відростив бороду.

Продюсери - Борис Шефір, Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Олександр Божков, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Керівник студії "Квартал 95" Борис Шефір розповів:

"Спочатку це була пропозиція каналу, який хотів побалувати свою аудиторію чимось новеньким. І хоча наша Студія в основному спеціалізується на комедіях, в інших жанрах нам також завжди цікаво проявляти свій потенціал. До того ж, це далеко не перша наша спроба поєднати декілька жанрів в одному. До речі, ми плануємо, що весь цикл з чотирьох телефільмів зніматиме один режисер - Андрій Сілкін. Саме він працював над першим нашим серіалом для "України" - "Сім'я на рік" - який з успіхом пройшов в телеефірі в кінці минулого року".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" зворушив засмаглою красунею-донечкою

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала найтепліші архіви з їхньою донькою

Також Знай.ua писав, Кравець з Кварталу 95 відповіла, чи збирається йти в мери Києва