У продюсера Барі Алібасова виявлено незворотні порушення в корі головного мозку. Про це розповів його син Барі Алібасов-молодший російським ЗМІ.

Зараз, за словами сина шоумена, Алібасова перевели в психіатричну лікарню №1 ім. Н. Алексєєва в Москві і лікарі оцінюють його шанси на те, що йому вдасться повністю одужати і прийти в норму на 2%.

Алібасов-молодший розповів, що після отруєння його батько був при смерті. Його вдалося привести до тями в наркологічній клініці на Сокольниках і перевели в головну наркологічну лікарню Москви.

Барі Алібасов з сином, фото: goodhouse
Барі Алібасов з сином, фото: goodhouse

"Там його тіло повністю почистили, але виявили, що є незворотні порушення кори головного мозку. Поставили діагноз корсаковський психоз", — сказав він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Наголошується, що даний психоз часто діагностують у людей, які зловживають алкоголем. Хвороба проявляє себе у вигляді розлади пам'яті.

Син Алібасова додав, що батько пробуде в лікарні до серпня, а потім відправиться на реабілітацію до Калінінграда, де проведе близько двох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алібасов відмовився від весілля Волочкової, і справа не в шпагаті.

Як повідомляв Знай. ua, творця групи "На-На" Барі Алібасова отруїли через квартири.

Також Знай. ua писав, що продюсер Барі Алібасов загримів у психлікарню.