Слава Дьомін – відомий український ведучий на радіо "Люкс ФМ", а також засновник і провідний YouTube-каналу "Слава+". Він також активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Так, нещодавно Слава показав у соцмережі кумедне фото, на якому постав у досить оригінальному образі.

Як видно, перед камерою зоряний красень позує, мабуть, у знімальному павільйоні Нового Каналу, куди прийшов взяти участь у шоу "Хто зверху?". Слава "причепив" собі величезну груди п'ятого розміру, яку прикрив коротким жовтим топом, а також на ньому світлі спортивні штани. У підписі до кадру Дьомін написав: "Лисенька з Віа ГРА. 5-й розмір - це важко! Дівчатка, ви героїні! Восени на" Новому каналі". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ зоряного ведучого, його засипають компліментами і жартами з приводу грудей в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, відомий ведучий влаштував "перформанс" в центрі Києва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відомий ведучий пообіцяв скинути вагу і розповів про свою дієту, спробуйте і ви.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірковий ведучий Слава Дьомін зібрався худнути і поділився ефективним рецептом.