Нещодавно стало відомо, що дружина ведучого романтичного реаліті "Холостяк" Григорія Решетника Христина вагітна третьою дитиною. На честь цієї радісної події закохані вирішили взяти участь у зйомках, на яких також були присутні їхні сини.

Так, в яскравій сімейній фотосесії, якою Христина і Григорій похвалилися на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram, вони позують з синами Іваном і Дімою.

30-річна Христина Решетник красується в розкішних сукнях і на підборах, демонструючи кругленький живіт.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А в такому стані мені моя #missisreshetnik подобається більше 👌😍🤰🏻", - написав ведучий.

"А ми таки вплинемо на демографічну ситуацію в країні 🤞 Мені вже стільки дівчат і навіть чоловіків написали: "Кріс, ваша новина про 3-ю 🤰🏻і ваші фото надихають нас на поповнення в сім'ї 😃🍼" Ось це, я розумію, результат! Тому повинно бути більше люблячих сімей, щасливих сімей і багато в них діточок 👼🏻", - зазначила Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова підкорила серце головного героя, однак їх стосунки розвалилися відразу після проекту через зраду Макса Михайлюка з іншою дівчиною. Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив пролити світло на інтимні подробиці проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник розповів про штрафи, які прописані у нього в контракті на романтичному реаліті "Холостяк". Ведучий зізнався, що йому не можна гладшати більше, ніж на півтора кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що ведучим нового проекту "Холостячка" став Григорій Решетник, який має 10-річний досвід роботи на "Холостяку". Як тільки телеканал СТБ оголосив про запуск нового реаліті та розповів про головну героїню, чоловіки засипали Григорія особистими повідомленнями про те, як потрапити в проект і де заповнити анкету.