Колишня учасниця групи "ВІА Гра" Надя Мейхер поділилася новим знімком зі зйомок серіалу "Великі Вуйки".

Українська співачка, поетеса і телеведуча Надія Грановська (Мейхер) оприлюднила в Instagram знімок, зроблений під час зйомок серіалу "Великі Вуйки", в якому Мейхерграє кохану головного героя (образ якого втілив Юрій Горбунов).

Мейхер позує на фото в образі героїні серіалу - в скромній сукні з закритим декольте і хусткою на голові. У артистки легкий макіяж на обличчі, а волосся зібране під хустину.

"Зйомки серіалу тривають. Прем'єра відбудеться вже восени. І взагалі осінній сезон обіцяє бути цікавим і яскравим", - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, пильні шанувальники запримітили зміни в зовнішності Мейхер. Вони зауважили, що обличчя співачки виглядає блідим, а сама Надія якась сумна. Вони роздумують над тим, чи це такий образ героїні серіалу, чи Надія Грановська почала піддаватися часу.

Герої серіалу "Великі Вуйки", фото: прес-служба "1+1"
Герої серіалу "Великі Вуйки", фото: прес-служба "1+1"

В українському комедійному серіалі "Великі Вуйки" пригоди головних героїв "Останнього москаля" тривають в українській столиці: на Андріївському узвозі, Хрещатику, Майдані Незалежності, київському залізничному вокзалі, а також на набережній Річкового вокзалу. Герої серіалу приїжджають до Києва на вимогу сільського голови Василя Микитюка вибивати кошти, виділені селу Великі Вуйки на будівництво дороги до села.

Через корумпованого чиновника право на будівництво віддають селу-конкуренту – Маленьким Вуйкам. Василь Микитюк вирішує зібрати делегацію і поїхати домагатися справедливості до столиці.

У продовженні серіалу розкажуть історію про те, як Великі Вуйки стали європейським курортом, куди нарешті проклали нормальну дорогу, а приватний інвестор побудував готель. Надія Мейхер грає роль Галини, коханої жінки головного героя Івана Петрука (його грає Юрій Горбунов) і співробітницю Укрзалізниці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мейхер забралася в село в оточенні восьми чоловіків

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Мейхер з "ВІА Гри" розповіла про майбутнє

Також Знай.ua писав, Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.