Міла Кузнєцова користується величезною популярністю. Дівчина взяла титул Міс Україна Plus Size, і саме їй належить рекорд нашої країни за обсягом грудей. У дівчини 13 розмір і об'єм – 133 см, що є найбільшим показником в Україні. Дівчина дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram і хвалиться своїм тілом. Чергова фотосесія на березі Дніпра захопила інтернет.


Міла постала перед своїми шанувальниками в спокусливому жовтому купальнику. Кузнєцова дуже любить ніжитися на жаркому літньому сонечку. Купальник ледь приховував пишні форми української моделі Plus Size. Крім того, Міла також з'явилася в новому іміджі. Вона пофарбувала волосся у фіолетовий колір, на що також звернули увагу фанати.


“Скільки про себе не розповідай, за спиною розкажуть цікавіше!”, – так підписала свою фотографію Кузнєцова. Користувачам фотосесія української моделі Plus Size явно припала до смаку. Всього за 10 годин публікація набрала більше 5 000 лайків і кілька сотень коментарів. “Wow!”, “Шикарне фото, ви виглядаєте просто незрівнянно”, “Виглядаєш як завжди чудово. Гарне фото” – так коментували фотографію фанати Кузнєцової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою України

Як повідомляв портал Знай.ua Міла Кузнєцова похвалилася талантами.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель і блогер 31-річна Міла Кузнєцова, яка відома своїми пишними формами, але нещодавно стала новою рекордсменкою України в номінації "Найбільша жіноча натуральна груди", запалила на вечірці на честь своєї перемоги.

Також Знай.иа писав, Міла Кузнецова з 13-м розміром грудей показала, як готується до турніру ММА.