Українська телеведуча Катерина Осадча виставила в сторіз у соціальній мережі Instagram відео з-за лаштунків виробництва одного з телевізійних проєктів. Родзинкою запису стала демонстрація співачки Тіни Кароль в її "навколосценічному" стані - телеглядачі зможуть побачити лише фінальну, вилизану версію, але лише наживо можна поспостерігати курйози та милі моменти.

Так, Осадча звернула увагу на те, що Тіна Кароль одягнена в кросівки, які, здається, дещо суперечать її розкішній сценічній сукні. Виявляється, на записі Кароль з'явиться вже у взутті на підборах, а це лише своєрідна "технічна допомога".

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували фото, на якому красуню "зловили" з молодим незнайомцем.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

На кадрі Тіна стоїть поруч з симпатичним молодим чоловіком, який ніжно обнімає її за талію. Він широко усміхається від щастя, а Тіна грає очима на камеру, кокетливо нахиливши голову до свого супутника.

Тіна вдягнута в сірий жакет і бежевий топ, який відкриває зору всі принади красуні.

Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проєкту "Голос" чи щирі почуття.

Відомо, що і поза проєктом Балан і Кароль проводять багато часу разом. То у студії пісню пишуть, то вдвох на танцях, то прогулюються в обнімку. При тому, свій роман Балан і Кароль і не підтверджують, і не спростовують.

Сама Кароль вже багато років приховує від шанувальників особисте життя. Після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра українська співачка перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками, а можливо, і зовсім не заводила серйозних стосунків.

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар.

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.