Реаліті шоу "Холостяк" із захопленням дивляться глядачі в усьому світі. Проєкт, у якому немає дублів, сценарію і прописаного тексту, з року в рік показує красиву історію стосунків головного героя і дівчат — претенденток на його серце. Однак іноді життя підкидує непередбачуваний розвиток подій.

🌹 У 2016 році відбулася прем’єра проєкту «Холостяк» у Таїланді,на якому стався кумедний випадок. На першу вечірку прийшли сестри-близнючки.Ніхто не сподівався, що вони обидві дійдуть до фіналу, проте так і сталося.Тайський Холостяк — власник модного нічного клубу — закохався в обох і так і не зміг зробити вибір.

🌹 Схожий випадок стався у 20-му сезоні "The Bachelor".Головний герой Хіггінс сказав обом своїм фіналісткам:Джо-Джо Флетчер і Лорен Бушнелл, — що він їх кохає.Сам Хіггінс пояснив:«Я закоханий у двох жінок, і це ускладнює ситуацію». Врешті, головний герой вибрав Лорен.

🌹 У Швеції на проєкті розігрався справжній детектив.До фіналу сезону головний герой уже готовий був зробити пропозицію щасливій фіналістці, але тут спливли приголомшливі факти з її біографії.Виявляється, дівчина свого часу відсиділа термін за фінансові махінації. Сім’я невтішного нареченого — дуже багата і впливова — злякалася скандалу і заборонила спадкоємцю пов’язувати життя з ексзлочинницею.

На цьому курйозні випадки у фіналах не закінчилися.

🌹Мексиканська адаптація проєкту побила всі рекорди, коли під час знімання завершальної сцени надійшов анонімний дзвінок. Хтось розповів, що одна з претенденток на руку і серце банкіра є…його двоюрідною сестрою. Звичайно, це змусило головного героя задуматись і не віддати дівчині каблучку.

🌹22 сезон "The Bachelor" насмішив увесь проєкт. Учасниця Бека Мартінес одночасно дебютувала в реаліті і зафіксувалася в списку зниклих безвісти в каліфорнійському окрузі Гумбольдт. Бека опублікувала в Instagram допис, що відмовляється від «телефону і соціальних мереж на наступні кілька тижнів, тому, якщо вам потрібно зв’язатися зі мною, ну… не пощастило!». Це схвилювало багатьох друзів і знайомих. Так Беку додали до списку зниклих безвісти на вебсайті Міністерства юстиції Каліфорнії.