Популярна українська телеведуча Марічка Падалко зараз відпочиває зі своїми близькими на дачі. Марічка опублікувала свіже фото в купальнику, на знімку ведуча позувала разом з донькою. Шанувальникам телеведучої сподобався новий кадр, підписники зазначили, що вони сильно схожі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марічки Падалко в мережі Instagram.

Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram
Публікація Марічки Падалко, скріншот: Instagram

"Мінуси відпустки на дачі в тому, що вона ніби й не починається... Так просто триває собі. Але великий плюс у тому, що вона ніколи не закінчується. Навіть коли знову починається робота", - написала Падалко з хештегом "літо на дачі".

До речі, буквально за кілька годин публікація набрала кілька тисяч лайків і десятки захоплених коментарів: "Донька — копія Ви! Такі красиві!"; "Марічка, чудово виглядаєте без макіяжу"; "Ох, цілком згодна. Але іноді буває їдеш на дачу відпочити, а насправді потім їдеш додому, щоб відпочити від дачі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що днями, 15 липня, стався несподіваний інцидент з телеведучою телеканалу "1+1" Марічкою Падалко. Справа в тому, що під час ранкового прямого ефіру новин у ведучої несподівано випав передній зуб. Треба сказати, що Марічка Падалко в цій ситуації діяла з великим професіоналізмом – вона обережно прибрала зуб і як ні в чому не бувало продовжила вести випуск новин.

Помітила цей момент уважна глядачка-блогер Ekulka, яка і виклала цеф фрагмент відео в Instagram. Свій посто вона прокоментувала словами захоплення професіоналізмом телеведучої. Відео моментально набрало тисячі лайків та коментарів і розлетілося по всім новинам в Україні і за кордоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Прямий ефір тим і прекрасний", - телеведуча Марічка Падалко прокоментувала курйоз з випавшим зубом.

Як повідомляв Знай.uа у ведучої ТСН з 1+1 Марічки Падалко випав зуб в прямому ефірі.

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої порадив гарний спосіб зміцнити стосунки на карантині навіть без сексу.