Популярна українська ведуча Ольга Фреймут вирішила ознайомити українців з правилами ділового етикету. Вона розповіла, як поводитися під час робочих зустрічей, як спілкуватися зі своїм керівником і навіть як правильно вести сторінки у соціальних мережах. Відповідний пост Фреймут розмістила у своєму Instagram.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Правила ділового етикету від Олі Фреймут:

1. Не застосовуйте емоджі, що символізують сильні почуття, у діловому листуванні. Ви можете надіслати босу серденько, але не дивуйтеся, якщо раптом він щипне вас за щось приватне та інтимне.

Сердечка, смайлики з котячими мордочками та інше — доречно надсилати лише родичам, коханим та дітям. У ділове листування можете інтегрувати смайлик. Але спробуйте передати його словами.

2. Завжди знайдіть час відповісти на імейл — встигніть зробити це за 48 годин після отриманого листа.

3. Під час зустрічі, і ділової, і неформальної, тримайте телефон якомога далі від співрозмовника. Виставляти гаджети на стіл у ресторані можна, якщо це робочі перемовини, на яких Вам потрібно зазирати в ноутбук, демонструвати презентацію.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

4. Сторінка в Інстаграм — наш паспорт. Фото на аватар має бути якісним, бажано, щоб Ви були вбрані, дивилися на світ широко розплющеними очима.

Окрім друзів, Вас буде роздивлятися і потенційний роботодавець, і мама другої половинки, і сусіди. Майте парадовий і пристойний вигляд. Оберіть собі чотири ролі, в яких хочете з’явитися на люди. Не пишіть у біо лише: "мама трьох ангеликів", будьте багатогранними — покажіть себе з різних ракурсів.

5. Не постіть фото з лікарні, церкви, похоронів, театральної вистави, кіносеансу.

6. Не виставляйте селфі — за етикетом таке не вітається. Доречними вони є хіба у модній індустрії, коли треба показати якусь деталь; або ви знаходитеся на Говерлі, і вас нікому сфотографувати. Поганим смаком вважаються нудні фото горняток з кавою та мисок з їжею (ну хіба ви @dmytro_borisov @sozanovskiy @savvalibkin @hectorjimenezbravo).

8. У листуванні звертайтеся до людей за іменем, не шукайте тваринні, та стихійні та просто пришелепкуваті аналоги звертань. Кицуня, мася, сонечко — лексика, дозволена мамі у розмові з малям. У дорослому світі комунікацій — це порушення етикету.

9. Не дзвоніть без дозволу. Епоха телефонних розмов минула.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей". Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі та випадковостей на її життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", підступна хвороба забрала життя легендарного шансоньє, чим прославився Борис Давидян. Легендарний Борис Давидян, шансоньє і друга половинка дуету "Боки і Жоки", помер у Лос-Анжелесі (США). Йому був 71 рік. У відомого артиста були серйозні проблеми з легенями. Співак помер після тривалої хвороби.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.