Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і часто хизується тілом у гарній формі на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу дружина Потапа опублікувала новий кадр у своєму блогу, на якому схожа на русалку, котра вийшла з води. Настя, тримаючись за поручні, обережно спускається в басейн. На зірці роздільний купальник - білий топ з кактусами і помаранчеві стрінги.

Саме в такому трохи відвертому образі артистка вирішила зустрічати ранок середи та зарядити своїх підписників на активний понеділок.

"These hot summer mornings 😏" - написала співачка в підпису під знімком.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники у коментарях засипали Настю компліментами:

"Нормальное утро. А тут дома воды нет 😂😂😂", "Ещё утро ? Ну 10 часов это рассвет , а вот 15:00 это утро 😂😂😂", "Я купальник на Аликпрессе видела", "Судя по тому как падают лучи солнца, это не утро, а вечер🤣", " Красота😍", "Кльова", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Настя Каменських вже неодноразово говорила, що намагається організувати всі свої справи і що тайм-менеджмент – не порожній для неї звук. Співачка і своїм шанувальникам часто дає поради, як налаштуватися на роботу і всяку корисну діяльність.

У вихідні Каменських відпочивала на природі і тепер сповнена сил і енергії, щоб починати новий день з нових планів і цілей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в коханні, але не Потапу.

Нещодавно Каменських опублыкувала гарячий кадр, показавши, як проходять вихідні. Вона позувала на тлі мальовничих пейзажів української природи. При цьому Настя не упустила можливості засвітити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

"Mother Nature🌾love my Ukraine", - зізналася в любові до Україні Каменських.

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських в латексі запалила мережу.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських видала секрет ідеальних стосунків з Потапом.