Російський і український естрадний співак Олександр Сєров оприлюднив унікальну світлину зі своєї молодості та зізнався, як підкорював Москву.

Відповідний допис з'явився на офіційній сторінці в Instagram.

Так, артист поділився спогадами про співпрацю з Ігорем Крутим. Публікацію він супроводив знімком, зробленим в далекому 1977 році.

"Нещодавно Ігор Крутой згадував стрімкий зліт нашого тандему в 1987 році, коли одного ранку після ефіру пісні "Мадонна" в програмі "До ​​і після півночі" ми прокинулися знаменитими… Ось ці фото зроблені ще років на десять раніше. У той час ми з Ігорем, сидячи на лавочці, могли тільки мріяти про те, щоб приїхати в Москву і стати трохи знаменитими...", - написав артист.

Раритетна фотографія

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Сєров оприлюднив інший знімок, на якому зображений також він, але вже у червоній безрукавці та щиро посміхається.

"Зараз вже не згадаю, що або хто тоді мене розвеселив, але, мені здається, це архівне фото зберегло заряд позитивного настрою. Доброго вечора друзі!", - підписав артист дану світлину.

Раритетна фотографія

Щодо користувачів мережі, то вони оцінили раритетні світлини співака та запевнили, що він в будь-якому віці вигадає чудово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Онука Пугачової залишилася без зубів, Орбакайте не змогла приховати правду - "Збирали всією сім'єю".

Як повідомляв Знай.ua, Ірена Карпа розгнівалася з-за жінки, яка залізла їй під светр.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.