Стало відомо, що популярна українська співачка Світлана Лобода, яка на даний момент проживає та працює в Росії, вперше за 3 довгих роки виступила на Батьківщині. Відповідний відеоролик розмістили в Telegram-каналі "Звездач".

Так, вперше за довгий час Світлана Лобода вирішила виступити на українській сцені. Відзначається, що артистка співала на закритому заході в курортному місті Одесі для VIP-гостей.

Також відомо, що Лобода виконувала такі пісні: "Твои глаза" і "К черту любовь". Для виступу співачка підібрала спокусливий наряд з чорного боді та ботфортів вище колін такого ж кольору. Свій сценічний образ артистка доповнила білим піджаком. Також свої світлі волосся вона вирішила зачесати й укласти назад, а макіяж підібрала дуже зухвалий і яскравий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Світлана Лобода заінтригувала фанатів цікавим фото біля барної стійки на тлі моря та місячного світла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода порадувала публіку яскравим відео, на якому з'явилася в компанії турецького кухаря-м'ясника Нусрета Гекче.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода показала пафосне фото в компанії відомого кухаря.