Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) часто радує кохану і фанів своїми дописами в Іnstagram.

Потап замилував українок - невимовний романтик. Надіслав промені коханій Насті просто у мережі.

"Sending Love to my baby ❤️", - написав Потап, що у перекладі означає - надсилаю кохання своїй кицюні.

На знімку задумливий Потап, як і погода цього дня стоїть на тлі басейну з невеликою відрощеною борідкою і мрійливо робить селфі. І все це для коханої Каменських. Романтичний Потап для такого зізнання обрав темно-сіру футболку із словами "Машина времени".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери не стримали емоцій і засипали Потапа шквальними коментарями.

"А борода то уже седая братец ✌️красава", "Крут! 🤘", "Братишка годы идут. Тебе надо пополнение в семье ) 🔥", " Клас", "Лучший", - пишуть користувачі.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Потап розкрив всю картину пристрасного роману Тіни Кароль і Дана Балана. Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної на своєму YouTube-каналі, яку вона підписала: "Потап про два шлюби, хейтерів сина та сварки з Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап розкрив всю картину пристрасного роману Тіни Кароль і Дана Балана: "Готові на все..."

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських повиляла стегнами на радість водіям – ось як треба ходити по хліб.

Знай.uа писав, солістка The Hardkiss Юлія Саніна пішла по стопах Зеленського - "Я сказала "Так".