Денис Повалій – син української співачки Таїсії Повалій. Він вирішив піти по стопах матері і теж стати артистом, однак публіці більше запам'ятався не як талановитий виконавець, а як епатажна особистість.

Виявляється, що за ці роки Денис продовжує займатися творчістю. Він щасливий у шлюбі і в кінці 2019 року у пари народився син Дем'ян.

Епатажні витівки сина відомої співачки дивували українців ще з часів його участі у кастингу на "Євробачення". Тоді у відповідь на критику члена журі Сергія Сосєдова Денис заявив, що вирішив став геєм.

Він вирішив здивувати всіх і навіть свою маму і сказав, що намагається відповідати образу і змінить свою орієнтацію.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Крім прізвища, у мене жодного козиря! Я часто користуюся своїм прізвищем, кажу:" здрасьти, я - Повалій ", і мене нікуди не пускають", - розповів співак.

Однак після співак відмовився від своїх слів і сказав, що це був просто епатаж.

"Жах! Невже ніхто так і не зрозумів, що це був чистої води епатаж! Втім, я радий - він спрацював! Після цієї заяви зі мною хочуть поговорити практично всі журналісти країни. Суперпиар! Хоча розумію - перегнув палку!", - емоційно висловився юнак.

Така жарт дорого коштувала Денису, адже після скандалу з його участю на "Голос країни" українці жорстко жартували на тему його орієнтації і вимагали від нього виїхати з України.

В 2018 році його ім'я знову почали обговорювати в ЗМІ і причиною стала не його родинний зв'язок з українською співачкою. Він скандально покинув проект "Голос країни" і причиною назвав конфлікт з наставницею, співачкою Тіною Кароль.

"Мені тут явно місця немає. Та ну, хлопці, це смішно. Ну я маю право психанути? Я не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Нехай хлопці самі слухають велику господарку", – сказав Повалій, залишаючи проект.

Варто відзначити, що він виступав у складі групи і своїм відходом дуже підвів колег, які змогли в короткий термін підготуватися і виступити удвох.

Саме амбіції Дениса зіграли з ним злий жарт. Він розповів публіці, що його довела Тіна Кароль. Українці в цей період активно захищали співачку і пропонували Повалій виїхати з України слідом за мамою і натякали, що жарт про орієнтацію була зовсім не жартом.

"Єдина людина, до кого у мене є питання - це твоя улюблена Тіна, яка всю дорогу показувала нам хто в домі господиня, все міняла і переробляла в день останньої репетиції і навіть на прогоні)) так що зашквар скасовується. Але групу таки я шукаю нову, так", - коментував тоді Денис.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "обновленная" пластичними операціями Повалій заговорила про Україну.

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Таїсія Повалій розбурхала мережа новиною про дитину.

Також Знай. ua писав, що скандальна Повалій похвалилася купою абортів, нічого святого.