Відома українська телеведуча, блогер, ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. А тепер зірка вирішила навчити українок, як відкрити вино каблуком від туфель. Щоправда для такого лайфхаку потрібен буде асистент.

"Как открыть ВИНИШКО туфлями от Dolce&Gabbana ?! 🍷🍷🍷 Ловите простой лайфхак от меня ❤️ Очень давно хотела записать это видео и вот, наконец-то 🤣 ", - написала вона під відео.

На новому відео Олена відображена у білій сукні в горошок і туфлях кольору айворі від Dolce&Gabbana. На камеру дівчина розповіла, що лайфхак буде корисним тоді, коли зібрались жіночою компанією, а штопор забули. І звісно, таке порадила робити тим, хто не гидується, коли каблук трохи макнувся у вино.

Фани в захваті від нового лайфхаку красуні, Олену завалюють компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Прикольний лайфак🤣🤣🤣", "Ленок, наливай уже!😁👍🏼", " Леночка, а если бы сломали каблук?)", "Грузинское вино так не откривается, это не красиво 😡", " Вино в пакетах и ноу проблем 😂😂😂", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.