Заради Анни Сєдокової Яніс Тімма кинув дружину і маленьку дитину. Тепер пара готується до весілля.

Після довгих років розчарувань в чоловіках, Анна Седокова нарешті знайшла справжню любов. Серце красуні зумів завоювати баскетболіст Яніс Тімма. Познайомилися зірки випадково, але Яніс відразу сподобався Анні, і сам помітив у ній рідну душу.

vk.com/annsedokova

Довгий час Седокова не вирішувалася зблизитися зі спортсменом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я його не підпускала, але потім ми почали спілкуватися в Мережі. І ось ця переписка нас зблизила. Пам'ятаю, як Яніс покликав мене в кіно. А я ж горда, не відповіла ані так, ані ні. Він до останнього не знав, приїду я чи ні. Я й сама не знала, чи приїду. У підсумку, коли ми подивилися перший фільм, то якось відразу стали ближче. Тоді вирішили подивитися ще одне кіно. Після цього ми вже не розлучалися". Анна Сєдокова

Дружина Яніса була шокована зрадою чоловіка. Той розповів дружині про все сам. Незабаром новину про зоряній парі стала надбанням журналістів і громадськості. Анну одразу ж почали звинувачувати в тому, що вона зруйнувала щасливу сім'ю. Однак хвиля обурення не вплинула на відносини Седокової з Тіммою.

Хоч після розлучення баскетболіста з дружиною минув рік, він все ще вчиться підтримувати нормальне спілкування з колишньою. За словами спортсмена, це дається важко, але він старається заради дитини.

Зараз закохані будують плани на майбутнє, думають про весілля і власних дітей.

Нагадаємо, що Анна Сєдокова показала молодого бойфренда у всій красі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Сєдокова виклала у мережу фото з сином.

Також "Знай.ua" писав, що Сєдокова похвалилася свободою, виклавши відверті фото.