Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Артистка знялася у досить відвертій фотосесії, засвітивши вже значний круглий животик і позуючи повністю голою, прикривши груди руками. Ще днями вся дружна сім'я повернулася з відпочинку в Туреччині, а 30 липня красуня вирушила на УЗД, де їй нарешті повідомили стать малюка. Ілона чекає на хлопчика, вирішивши не приховувати інформацію від численних фанатів, які активно підтримують танцівницю. Гвоздьова також зізналася, що сина планують назвати Домініком (адже пара "привезла" його з Домінікани).

Доброго ранку. Нарешті можу розвіяти ваші і мої сумніви і відповісти вам на запитання🤗💃🏽. Гортайте карусель✌️

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Вітаю. Тепер у вас повний комплект)", "Як назвете? Або яке ім'я плануєте дати😅", "лас клас, вітаюю, це дуже круто, я так і думала якщо чесно😍😍😍💋❤️", "Красива мама💖🙏👌", "Ааа, клас! Вітаю вас!!!😍", "Вітаю😘", "Така ніжна і прекрасна💕💋😍дай Бог вам міцного здоров'я і благополуччя😍", "Це так чудово😍Вітаю))".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.