У Санкт-Петербурзі сталася страшна трагедія: дружина репера Енді Картрайта розчленувала його тіло, аби приховати від шанувальників смерть артистка, яка нібито наступила від передозування наркотиків. Зокрема, доки оперативники намагаються розібратися, що ж насправді сталося в квартирі артиста, в мережу потрапили фото самого Картрайта, а точніше того, що від нього залишилося.

Відповідні світлини оприлюднили іноземні ЗМІ.

Варто зауважити, що Марина, дружина померлого, і досі стверджує, що чоловік помер через передозування наркотиками. Жінка визнала цю смерть негідною, тому вирішила приховати причину трагедії.

Так, вона розчленувала тіло Олександра і розфасувала останки в п'ять поліетиленових пакетів. Перед цим вона випрала органи музиканта в машинці, а інші частини тіла обваляти в солі. Згодом, злякавшись, Марина все-таки зв'язалася з адвокатом, який і порадив їй звернутися в поліцію.

Фото з квартири музиканта

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вже на місці злочину співробітники правоохоронних органів виявили останки померлого. На місці були зроблені фотографії, які тут же потрапили в ЗМІ. На них видно, що дружина репера розпиляла тіло на дрібні фрагменти.

Якщо з'ясується, що репера вбила дружина, то їй світить великий тюремний термін. Ось тільки друзі Енді стверджують, що у подружжя були хороші відносини, тому все, що відбулося здається їм просто диким.

Фото з квартири музиканта

Також відомо, що Марина продовжувала вести соціальні мережі чоловіка після його смерті: публікувала фото і листувалася з шанувальниками від імені Енді. Зараз жінка затримана і дає свідчення. Слідчий комітет вже порушив кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Чернігівщині сталося вбивство молодої дівчини.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом з молодим хлопцем жорстоко розправилася банда боксерів.

Також Знай.uа писав, що харків'янина знайшли зарізаним у квартирі дружини.