Син української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився доволі милим архівним фото, на якому його можна побачити разом з дружиною Світланою.

Відповідна світлина була викладена на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Руслан Євдокименко не вказав, коли було зроблено знімок - не виключено, що цей факт він й сам не зміг встановити. У кадр потрапили обличчя Руслана і Світлани, вони молоді, усміхнені й сповнені енергії- принаймні. саме таке враження вони справляють. Характерно, що на голові у Руслана трохи подовжена зачіска яка яскраво контрастує з його нині голеною потилицею.

"Клас...❤️" - написав син Ротару у підписі до публікації в Instagram.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Молоді, красиві, як і зараз.👍❤️😍", - йде мова в одному з коментарів.

"Дуже красива пара!!!!!", - пише інший фоловер.

"Ваша сім'я - приклад для багатьох! 🙏🏻 Будьте щасливі завжди! ❤️", "Господи які ж ви гарні !!!! І такі щасливі справжня сім'я якої ми всі пишаємося !!!! Люблю вас всіх дуже дуже сильно ❤️❤️❤️", - відзначили шанувальники сімейні досягнення Євдокименків.

Можна припустити, що Руслан свої риси сім'янин успадкував від мами - Софію Ротару багато хто сприймає як приклад вірності, нехарактерний для зірок естради: вона прожила 34 роки у шлюбі з Анатолієм Євдокименко аж до його смерті у 2002 році.

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.