Як відомо, популярна українська співачка Наташа Корольова вже майже 17 років проживає в шлюбі з Сергієм Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан.

Читайте Знай в Google News!

Разом пара виховує 18-річного сина Архіпа. І ось нещодавно чоловік зірки поділилася свіжим знімком на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Тарзан з оголеним торсом регоче, взявшись в боки. Очевидно, самовдоволений чоловік запишався своїми артистичними здібностями. Але він позує у тренажерному залі. Стронгмен виставив накачане тіло всім напоказ.

Тарзан, фото Іnstagram
Тарзан, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"После дождичка в четверг)))) Довольный, как слон😄😁 От слона, кстати, всем привет! Жду завтра вас на Тарзан караоке пати!", - підписав фото Тарзан.

Фолловери у коментарях не стримались і прокоментували гарну форму Тарзана. Однак не всім до вподоби великі і помітні груди Тарзана, які декому нагадали жіночі принади.

"Красавчик👏👏👏👏👏👏👏👑", "Вау!!!! Sexy!!! 👍👍👍😊😊", "Кормящая мама😂😂😂", "Вот бы у всех мужчин было такое тело!!!!!", "Какой же ты отвоатительный...", - пишуть фолловери.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Наташа Корольова розповіла про свої інтимні бажання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарзан показав фанатам гімнастичний трюк зі своїм другом.

Також "Знай.ua" писав, що Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті та без макіяжу.