Наташа Горова - 21-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію ніжних фото, позуючи на одному з вечірніх заходів столиці в стильних широких джинсах і топі тілесного кольору, демонструючи розкішну фігуру, над якою наполегливо працює. Так, дівчина зізналася, що зараз намагається прибрати один недолік - дівчина весь час виправдовується, замість того, щоб рівнятися на кращих.

Є у мене такий недолік, як виправдання Часом замість того, щоб дивитися на кращих - я порівнюю себе з тими, у кого схожа ситуація зі мною в чомусь (робота, оцінки, освіта, стосунки, дружба і тд - я про всі сфери абсолютно) думаю «хм, ну якщо у неї не дуже, то тоді в цілому це ок що і у мене не дуже, ми ж обидві в такій ситуації» Але, я намагаюся себе зупиняти на таких думках бо якщо ми себе будемо порівнювати з тими, хто гірше нас або з нами на рівні - ми ніколи не зможемо розвиватися Важливо прагнути бути краще, оточувати себе потрібним і цікавим; щоб було КУДИ йти Це моя велика проблема, яка багато в чому мене зупиняє .. Але нам дано життя, щоб розвиватися - цінуйте і прагніть прекрасного 🙏🏻 p.s. живі фото найулюбленіші

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.