Зірка російської естради Олег Газманов, який прославився ще в радянську епоху "суперхітами" "Осавул" і "Морячка", зараз ретельно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Він часто ділиться з фолловерами особистими моментами зі свого життя.

Так, нещодавно Газманов показав ніжний момент спілкування з дружиною за сніданком на пляжі.

"Треба засипати, посміхаючись завтрашньому дню, прокидатися з коханою жінкою, подивитися, як спить доча, написати гарні вірші і пісню, згадати і примножити ясні дні, щоб вороги заздрили, а напаскудити не могли, і щоб бажане збігалося з неминучим", - розговорився Газманов.

Зазначимо, що 68-річний Олег Газманов і 51-річна Марина Муравйова-Газманова живуть у шлюбі вже 17 років.

Газманов познайомився з майбутньою дружиною в 1988-му році на гастролях у Воронежі. Однак зустрічатися пара почала тільки через 10 років. А шлюб оформила через 5 років після початку стосунків. У пари троє дітей: Родіон, Філіп і Маріанна.

Перший раз Олег Газманов одружився в 1975 зі студенткою хімфаку Іриною. У пари з'явився син Родіон. Коли йому було 16 років, батьки розлучилися, і тато став зустрічатися з Мариною Муравйової. У Марини був син Філіп від першого шлюбу. Коли в 2003 Олег і Марина одружилися, співак усиновив Філіпа. У шлюбі у пари народилася донька Маріанна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 39-річний син Газманова залишив його без онуків

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Газманов демонструє чудову фізичну форму попри свій 68-річний вік.

Також Знай.ua писав, Газманов здивував фанатів новим іміджем