Наташа Горова-21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в сірому блейзері-оверсайз з тонким ремінцем, доповнивши образ намистом з намистин-перлинок і яскравим макіяжем з рожевими стрілками. Так, красуня вирішила побільше розповісти про свої татуювання, яких, як виявилося, у Наташі на тілі більше 40 штук. При цьому Горова-молодша зазначила, що першу наколку зробила відразу після школи в 16 років і з того часу не може зупинитися.

[quote author=""] мені так приємно, коли оточуючі хвалять мої татуювання і запитують Хто мій майстер) їх у мене багато, вже більше 40 (😱)

почалося все з самого дитинства.. мені було років 6, я стояла з татом в альтанці на дачі - місце, де збиралися всією сім'єю на вечерю. там було досить прохолодно через те, що з одного боку вона була обплетена виноградом, з іншого - чайними трояндами, там завжди було затишно і тінь

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

стою я там з татом, дивлюся на нього, на троянди; на нього, на троянди - і кажу «ось виросту і наб'ю теж собі татуювання!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.