Арнольд Шварцнеггер тепер офіційно став дідусем. ЗМІ виступили з інформацією про поповнення в родині "залізного Арні" ще 9 серпня. Інформацію про народження дитини підтвердив і молодший син Шварцнеггера. Довгий час журналісти ворожили, хто ж народився в родині Шварцнеггера. Нарешті дочка Шварцнеггера Кетрін сама підтвердила, що стала мамою.

У сім'ї Кетрін Шварцнеггер і зірки "Вартових Галактики" Кріса Пратта народилася дівчинка. Кетрін опублікувала перше фото новонародженої. Батьки назвали її Лайлою Марією. На фотографії, яку опублікувала дочка Арнольда Шварцнеггера, молода мама тримає за руку новонароджену дитину.

а ось і той самий знімок з Instagram щасливої молодої матері

Кетрін Шварцнеггер і Кріс Пратт одружилися 8 липня 2019 року на курорті в штаті Каліфорнія. Весілля було досить скромною, на неї були запрошені тільки найближчі друзі і родичі. Дитина народилася трохи більше ніж через рік після того як вони одружилися. Для 40-річного Кріса Пратта Лайла Марія стала вже другою дитиною. Первісток у відомого актора народився в 2012 році, коли він був одружений на актрисі Ганні Феріс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадавши, Дядька Жору терміново госпіталізували після інсульту, в якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як дядько Жора, потрапив до лікарні після інсульту

Як повідомляв портал " Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може трапитися всяке".