Сергій Міхалок, колишній лідер гурту "Ляпіс Трубецькой" неодноразово висловлювався проти чинної влади в Білорусі. Під час Євромайдану в Україні він активно підтримував протестувальників, а його пісня "Воїни світла" стала неофіційним гімном людей, які відстоюють свої права. Тим дивнішою для людей була мовчазна позиція Сергія під час початку протестів у Білорусі. Лише через 4 дні після початку революції в Республіці Міхалок нарешті відреагував, причому зробив він це неоднозначно.

48-річний співак у себе в Instagram виклав відеофрагмент з кліпу своєї групи Brutto. Ця пісня була виконана білоруською мовою і називається вона"рідні Край". Однак користувачі все одно залишилися в подиві. Замість активної реакції і підтримки протестувальників, Міхалок "відбувся" звичайним фрагментом з кліпу, не залишивши навіть будь-якого значущого підпису із закликами. Фанати групи знали, як довго екс-соліст "Ляпіс Трубецькой" чекав цих подій, тому така реакція зараз вражає користувачів. "І це все?"- не витримують розчаровані білоруси.

Очевидно, Міхалок також не стане лідером білоруського протесту. У цьому зараз полягає одна з головних проблем бунтівної Білорусі – відсутність сильних особистостей, які могли б стати лідерами і координаторами. Однак, очевидно, Міхалок теж не готовий звалити на себе тягар відповідальності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Білорусь чекає підтримки від" воїна світла "Міхалка, а він "тусить" в Одесі- " байдужість вбиває"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще