Популярна українська актриса театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, цього разу зіркова красуня показала кумедні фото, на яких з'явилася в цікавій локації.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Ольга позує, стоячи у воді відомого рожевого озера на Херсонщині. Перед камерою актриса з'явилася в довгій яскравій сукні цікавого фасону, яка красиво гармонує з локацією. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. На одному зі знімків вона позує зі своїм чоловіком актором Віталієм Борисюком. У підписі до публікації Сумська написала :" ще трохи краси рожевого озера Сиваш і Лемурійського на Херсонщині! Якщо швидко гортати фото, можна побачити "біжить по хвилях"". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію актриси, засинаючи її компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.