Онучка відомого радянського і російського актора Михайла Боярського Катя дуже рідко викладає в мережі фото. Однак якщо вона це робить, то кожен раз наводить шуму. Вся справа в тому, що у дівчини по-справжньому дуже дивовижна зовнішність. Матінка природа подарувала Каті великі груди, які вона не соромиться виставляти напоказ.

Читайте Знай в Google News!

Практично на кожному знімку видно, як Катерина робить акцент на своїх формах. Навіть на недавньому фото, яке вона виклала, щоб показати новий колір волосся, виставила груди вперед. Можна зробити висновок, що дівчина дуже пишається своїми даними. Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Боярської в мережі Instagram.

Публікація Катерини Боярської, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Боярської, скріншот: Instagram

"Експерименти на карантині", - підписала публікацію Катя.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фарбування волосся у фіолетовий Катерина зважилася на карантині. Шанувальники зазначили, що цей колір їй дуже личить. "Незрівнянно", "Дуже круто", "Незвичайна", – написали користувачі мережі. Боярська подякувала за комплімент практично кожного підписника.

Про особисте життя Катерини мало відомо. На кого внучка артиста вчиться, не відомо. Іноді вона бере участь у фотосесіях, розважається на вечірках, а також займається музикою. Боярська не виключає, що в майбутньому спробує себе в якості акторки.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Катерина Боярська перетворилася з ніжної блондинки на зухвалу рожевоволосу красуню, а також засвітила значних розмірів бюст, примірявши лише білосніжний топ з глибоким декольте. Варто задзначити, що Катерина — перша дитина в сім'ї політика і сина Михайла Боярського, Сергія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, від д'Артаньяна і сліду не залишилося. Схудлий Боярський молить про допомогу.

Як повідомляв Знай.иа, дочка Ані Лорак завела TikTok і викликала підозру у публіки - " стане божевільним блогером".

Знай.иа писав, Єлизавета Боярська розповіла про наркотики та алкоголь, чим "грішила" дочка д'Артаньяна.