Популярний в Україні Грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зірковий красень показав незвичайне фото, а в підписі до нього розповів про нове захоплення. Як видно, перед камерою Іраклі з'явився в закритому басейні, на ньому облягаючий чорний комбінезон для плавання з шапочкою і окулярами на голові. У підписі до кадру Макацарія написав: "до числа моїх спортивних захоплень з недавніх пір додалося плавання. Багато хто вважає, що плавання - вид спорту, що ідеально підходить для більшості людей, який сприятливо впливає на хребет, суглоби, будова і пластику м'язів, позитивно впливає на серцево-судинну систему (якщо дихати правильно). Я виріс в Батумі на березі моря і завжди думав, що я вмію плавати, але лише після кількох персональних уроків я зрозумів, що мою техніку треба повністю виправляти. Приймаю цей виклик і вже насолоджуюся процесом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще