Український телеведучий Володимир Остапчук досі славиться через скандальне розлучення з Оленою Войченко. Ця новина обговорювалася в ЗМІ, соціальних мережах і в зірковому суспільстві. Вони були разом 15 років, з яких 12 — в офіційному шлюбі. У пари є дві дитини Еван-Олександр і Емілія. Зараз Остапчук не приховує стосунки з коханою на ім'я Христина.

Читайте Знай в Google News!

Зараз зірковий телеведучий вирішив висловити свою думку з приводу "Кварталу-95", який без Володимира Зеленського, за його словами, міг втратити безліч своїх глядачів. В інтерв'ю він повідомив, що існують люди, які ходили на концерти лише через нинішнього президента України і зараз перестали їх відвідувати.

Він вважає "Квартал-95" однією з найбільших європейських компаній з виробництва розважального контенту. І відхід керівника студії Володимира Зеленського в політику міг спричинити за собою обвал близько половини рейтингу.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Володимир Остапчук досі не розуміє деяких примітивних сцен. Наприклад, висміювання дикції колишнього спікера Верховної Ради України Андрія Парубія і відносини між чоловіком і жінкою під час свята 8 березня. Однак стверджує, що і нині в студії присутні смішні номери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гола дочка Добкіна показала мокрий оргазм: "Це просто вибух гормонів".

Як повідомляв "Знай.ua", три країни, три моторошних вбивства - українцям покажуть детективний трилер "Принцип задоволення".

Знай.ua писав, бібліотекарка року: Даша Астаф'єва показала свої груди класик.