Актор студії" Квартал 95 " Євген Кошовий поділився новиною про те, що його колегу обікрали.

Про це повідомляти портал Politeka, з посиланням на Instagram-аккаунт шоумена.

Постраждалим виявився ніхто інший як Валерій Жидков, сценарист і автор "Кварталу 95", раніше відомий своїми передачами "ЧистоNEWS", "#Гуднайтшоу", та іншими.

Євген Кошовий навмисне зімітував інтимну розмову з глядачами, нахилившись ближче до камери, і пошепки повідомив фанатам про жахливу подію. Наступним постом він тут же заспокоїв підписників звісткою про те, що Жидков вже встиг завести новий Instagram-аккаунт, посилання на який "кварталівець" прикріпив до опублікованого відео.

у Жидкова стирили аккаунт. Але він молодець, завів собі новий. Ось він тут на екрані. Підписуйтесь і зирьте багато нового і смішного.


Про цей інцидент розповів і сам Валерій Жидков, опублікувавши відповідний пост на своїй сторінці в Facebook.



Раніше сценарист " Вечірнього Кварталу "вже характеризував себе як"саму невдалу жертву для кишенькових злодіїв".

Вкрасти у мене довгий час було нічого. Зараз же в громадському транспорті їжджу вкрай рідко і в тих місцях, де кишенькові злодії можуть орудувати, у мене немає необхідності з'являтися. Тому конкретно для кишенькових злодіїв я не найвдаліша жертва. Тим більше, мене спочатку треба наздогнати. Валерій Жидков




Нагадаємо, раніше Кошовий з "Кварталу 95" змінився до невпізнання, мережа кипитКошевой з "Кварталу 95" змінився до невпізнання, мережа кипить.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жидков з Квартал 95 заспівав про романтику на карантині- " Ах, з якою красунею...".

Також "Знай.uа" писав, що вже не до сміху: зірка" Кварталу " Олена Кравець звернула увагу фанів на події в Білорусі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще